Träffat gamla vänner !

Gud vilken chock jag fick imorse när jag satt vid datan, polaren sa att det snöade en himla massa så kollade jag ut och han hade verkligen rätt. Usch gillar verkligen inte snö tur att jag fick en vinter jacka igår men nu är det bara skor som fattas. Ne nu saknar jag älsk kan inte ens ringa =( men snart åker jag hem. Ska packa massa imorn vet inte hur jag ska kunna ta hem alla saker men på nåt sätt ska det ju alltid gå får ta en väska av morsan så att jag har men måste nog ta en till väska av henne, kommer ju bli jobbigt att byta tåg men ska ju ba tänka på att jag är på väg hem så kommer det gå riktigt bra.
Har träffat massa polare idag roligt har det varit också =)
Ne nu ska jag kolla på film och mysa lite.
Hörs imorn

Snö usch!

Är hemma hos mamma nu, tråkigt att kliva upp kl 6 men sov ju på tåget.  Kollade lite kläder och sånt när jag kom upp och fikade sen hem och käka kinamat. Fick en tidig julklapp av mamma idag =)  
Ne nu orkar jag inte skriva nå mer ska kolla på film sen sova. Sotarn kommer visst imorn och han lever ju om som ba den så nå sovmorgon blir det nog inte menmen.
Snöade även här idag.

Det närmar sig!

Barnvakt igen hehe. Imorn så åker jag till mamma i norrland får se hur det blir även match på kvällen, lär ju träffa en hel del polare då. Längtar en del men på något sätt så känns det så konstigt. Har inte varit till sundsvall på 2 år nu. I morgon när jag är framme i Hudik så ska jag och morsan gå och kolla lite kläder m.m har jag bestämt, på torsdag så blir det vandring i Bergsjö och ev träffa gamla polare som bor kvar en del har ju flyttat till Sundsvall. Sen träffa Elin =D. Och en massa bastu  hehe så lyx jag kommer ha det basta varje morgon och kväll ;D

Snart så ska jag hem och packa och fixa resten hemma och imorn blir det att kliva upp kl 7 så jag får fixa något att äta på tåget och kolla om jag glömt nåt.
Ne nu ska jag va social och kolla på tv hehe. 


Snart så ses vi igen Kent,  saknar dig vännen! Önskar att du kunde komma tillbaka!
Vila i frid himlens vackraste ängel!

Saknaden efter en förälder!

Idag har det inte hänt så mycket, plockade ordning lite här hemma och fixat räkningar. Så nu blir det bara att ta det lugnt om det inte blir för tråkigt då. Annars blir det att dammsuga och torka golven blir nog det andra så det blir rent och fint.

På onsdag åker jag till mamma, känns konstigt på något sätt att åka dit inte träffat henne sen nov 05 och började prata med henne för en månad sen innan så var det 3 år sen men visst ska det blir roligt att träffa henne det ska det verkligen.
Har verkligen saknat henne!
Har känt tomt att inte ha haft någon mamma att ringa till när man behöver råd och stöd men jag tog steget till att ringa henne och är väldigt glad över att jag ha gjort det.
Vet inte om jag kommer träffa min syster nu när jag åker upp skulle ju vara roligt att träffa mitt syskonbarn träffade han en gång och det var då han var nyfödd så det var ett bra tag sen.

Sen ikväll blir det nog att kolla på film med älsk får se vilken tid han kommer hem och hur länge jag är vaken men hoppas!


Barnvakt!

Sitter hemma hos M&T nu och är barnvakt, just nu så sover hon så hinner blogga lite. Sitter och kollar på lite tv nu och funderar en massa på hur det blir till veckan då jag åker till mamma jag kommer ju ha roligt men får se vad jag kommer göra. Vill gå på matchen på onsdag men vet inte hur det blir med det än får se hur det blir. Det är ju lång tid kvar.  Igår så blev det riktigt mycket jobb klev upp vid 6 och sen så åkte jag till jobbet och kom hem vid 18 igen så 10 timmars jobb blev det. Men det var riktigt mysigt där lite fredagsmys.

Skulle egentligen ha tvättat idag men eftersom att det är MKT roligare att vara barnvakt så flyttade jag tvätten till imorn och på måndag, så imorgon blir det ingen sovmorgon för mig. På måndag så blir det 8-9 timmarsjobb tisdag 10 timmars jobb lite mer än vad som står att jag ska jobba men bättre att ta igen tiden jag har varit sjuk. Känns konstigt att jobba på ett lov men men! 
Snart så får jag träffa Elin ;D fick inte ens säga "hej då" till henne innan hon åkte på behandling och innan jag flyttade till pappa  ;(



Älskar dig<3  


Tatuering!

Är så sugen på att göra en tatuering men vet inte vilken jag vill göra först.
Har funderat på att göra en tatuering på handlederna där det ska stå "pappa" och "bror" men börjar bli så osäker på det nu får se hur det blir men det finns en hel del jag vill ha nu.

Ska försöka göra en egen som jag ska ha, vet ju ungefär hur jag vill att den ska se ut så det går nog ganska så snabbt att rita upp den.

Eftersom att farfar inte mår så bra så skulle jag vilja göra en tatuering dedikerad till min farfar. Så det är en hel del men den tatueringen ska jag göra själv.

Grattis älskling!

Sorry att jag inte skrivit på ett tag, har inte haft orken till det, inte vetat vad jag ska skriva heller.
Inget har blivit bättre med farfar men hoppas att han blir bättre snart vill inte tänka på nåt annat. Måste fortsätta plugga ändå även fast det inte går så bra som innan han fick en stroke.
Har blivit förkyld igen vet inte varför eller ja förkyld igen jag har väl varit det i typ 3 veckor nu så less men det går över nån dag men pga damm så kan det ha förvärrats men det går nog över snart!

Så glad att jag och mamma pratar igen, innan vi började prata igen så tyckte jag inte att det var så stor mening med att fira något speciellt  utan julen och allt blev förstört. Men i år ska jag glädjas åt den. Ska fira med min underbara familj.
Nästa vecka så åker jag till mamma från onsdag eller torsdag så kommer jag hem på söndagen sen. Kommer sakna älskling som bara den men det kan vara bra för oss att ha lite egen tid med. Men kommer kännas väldigt tomt.

Grattis älskling, 365 dagar kvar nu eller mer ;) du vet vad jag pratar om baby.

Imorgon är det prktik som gäller igen, va där i 3 dagar och sen är det lov känns riktigt skönt att få vara ledig lite. Så skoltrött ska ta med mig datorn på tåget men den lär ju dö efter ett tag får försöka at inte spela nån musik på den utan ha min mp3 med mig. Asså jag har bra tur har allt man kan önska sig, en underbar familj, tak över huvudet jag får gå i skola och har underbara vänner. Vad mer kan man önska sig?
Snart ska jag laga mat och sen plugga måste nog göra det, känns som om det var en evighet sen jag gjorde det så det är nog dags nu. Skulle nog ha gjort 5 kapitel i matten men det går snabbt ska ba repetera lite matte läraren tyckte att det gick bra så det är väl ba att göra det jag inte kan sen läsa igenom hela boken sen när jag är klar.
 Sorry att det inte är så mycket innehåll i det som är intressant men ni får hålla er lite så kommer det snart en sak som jag ska berätta men det får vänta.

Tim´s låt




En låt som berör, lever ett liv med besök på sjukhuset men ändå så orkar han vara ute och spela fotboll med kompisarna.

Överlycklig

Det har varit värsta myset idag, blev väckt imorse av att älskling ringde och sa att han var på väg hem, sen var det bara att göra sig i ordning och sen gå ut till vägen för  att åka till M&T för att deras son fyllde år idag grattis M. Så idag har det bara blivit att umgås med familjen m.m.






Fortsätter idag då eftersom att jag inte hade så mycket att skriva och somnade så skriver jag idag iställe. Igår var det skoj, umgicks med familjen så det var roligt, blev även en himla massa bus med barnen A hoppade i sängen och skulle"flyga" och M skulle bli kittlad hela tiden så jag var helt slut efter ett tag men roligt var det. Vi tog smärmors och svärfars bil hem så inte dem kunde komma hem hihi. Ne men den stod bäst till stod bilar för våran så kom inte ut. Blev väckt av älsk vid 9 för att vi skulle till M&T så klev upp klädde mig och kollade sminket vilket tog ca 10 min så han fick nog en chock eftersom att det brukar ta 1 timme för mig att göra mig i ordning men det är väl klart att jag skyndar mig om det är någon speciell vi ska träffa. Måste ju passa på att träffa dem medans dem är här.  Var iväg och kollade på en soffa till M&T idag riktigt fin en. Hittade en himla massa fina prylar idag ska sätta mig och göra en lista på vad jag vill köpa hem listan lär ju bli lång men det gör ju inget.
Har nu varit hemma ett tag, har lagat mat och kollat lite på film och jag vill lira lite men måste ha en speciell sak så kan ju inte göra det förrän han tar en paus från spelet.
Ikväll blir det i alla fall att lägga sig tidigt har ont i huvudet och ska upp ganska tidigt för att åka till skolan så får se hur det blir imorn måste i alla fall prata med min lärare om vad som hänt och att jag kanske inte kommer prestera lika bra på ett tag. Ne nu ska jag försöka läsa lite har inte gjort det sen jag fick reda på vad som hänt farfar har inte känt att jag orkat så ska försöka nu.

Är så otroligt glad att jag lever som jag gör idag.
Med den sambon jag har och familjen. Inget kunde ha blivit bättre!



Tacksam!

Jag har fått höra massa tjat från min familj att jag ska gå ut gymnasiet, det känns väldigt skönt för att eftersom att ingen i familjen har gått ut gymnasiet så vet dom ju vad dom missade, ett bra jobb eftersom att i dagsläget så är det ingen som vill ha någon som inte har en studentutbildning, finns knappt nån som vill ha det heller utan man måste studera vidare på universitet/högskola. För min del så blir jag barnskötare när jag har tagit studenten, men det är ingen som vill ha en som mig dom vill ha en utbildad förskolelärare. Synd att utbildningen kostar så mycket, trots att jag är skoltrött så vill jag nog ändå sätta mig i skolbänken igen för att bli socionom och hjälpa ungdomar med drogproblem eller hjälpa barn/ungdomar som har problem i hemmet som inte får hjälp av soc. Det måste finnas så mycket bevis för att man ska få hjälp. Jag hade soc i några år, och försökte få lägenhet eller speciellt ville jag komma hemifrån men min pappa sa alltid till min handläggare att det inte var några problem hemma och då lyssnar dom mer på föräldern än på barnet.
Jag fick gå till min skolsköterska 3ggr i veckan för att väga mig och prata om vad jag har ätit eftersom skolan hade uppmärksammat att jag var så smal. Jag var tvungen att ha skärp på mina jeans som nästan var för små ett tag och dem ramlade ner hela tiden trots att jag hade skärp. Fick höra att jag skulle skickas iväg antingen till en BUP klinik eller anorexi/bulimi klinik, men där ringde klockorna i min skalle. Jag ville inte hamna på sånt hem jag ville ju träffa alla mina kompisar och kunna åka in till GBG när jag ville så jag tvingade i mig mat för att kunna gå upp i vikt det var det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag gick sakta upp i vikt och nu är jag fri från det. Mår super i dagsläget och tänker verkligen aldrig "svälta" mig själv igen. Jag valde att ALDRIG äta med min familj då jag inte mådde bra, för det var bara en himla massa bråk om hur dom skulle uppfostra mig m.m och då valde jag hellre att ta en macka på kvällen. Såg även att min kompis inte ville äta pga hur hon mådde, jag sa att hon skulle äta spelar ingen roll om det var lite eller nåt, hon skulle inte få bli som jag varit. Jag vet att hon inte skulle klara av dom kontrollerna och att hennes föräldrar skulle bli ännu värre. Jag fanns ALLTID där för henne, hon kunde ringa sent på kvällen och gråta i telefonen för att hon mådde dåligt för hon visste att jag alltid skulle ställa upp för henne så jag sa att vi skulle göra något på dagarna så att hon fick lite "fri" tid från sina tankar.
Efter allt som hänt m.m så känner jag nu att jag har en hel del erfarenhet för att hjälpa ungdomar mer problem, för det krävs alltid någon med erfarenhet för att hjälpa en.

Jag är tacksam för alla som har pushat mig idag, alla som tjatade och fortfarande tjatar på mig om att jag ska tilll skolan då det tar emot när jag är skoltrött. Har underbar familj som jag kan prata med om allt, och framför allt så har jag nu nån som jag har saknat under min uppväxt, MIN mamma har inte träffat henne sen nov 2005 och pratade inte med henne i tele på 3 år till för en månad sen nu! Vi bråkade en himla massa när jag bodde hos henne, kan nog säga att vi bråkade varje dag om massa meningslösa saker. Men det har lärt mig hur jag inte ska va som förälder, den dan det händer.


Själv!




Hemma själv igen,  sambon åkte till Uppsala för ett tag sen och ska hämta hem bilen. Hoppas verkligen att bilen funkar nu, känns konstigt att inte ha haft en bil på 1 månad. Snart blir det att städa och tvätta,men först sova lite ska bli frisk nu har jag bestämt. Hade ju världens finaste röst i natt kunde inte ens prata men det lät bra ändå hehe. Saknar familjen nu men får ju träffa dem snart tror jag eller hälften i alla fall då jag bara har kontakt med ett av mina syskon. Kanske blir att plugga lite med får se hur det går ligger och kollar på film just nu kom på att jag inte har ätit frukost en men det får bli snart det med. Ne nu ska jag fortsätta kolla på film.

Puss :*



Fortsätt kämpa!

Varför ska allt hända nu på en gång för? Asså under en vecka så har farfar fått 2 stroke och kan inte prata heller.
Jag fortsatte ju kämpa med skolan för hans skull, men om han går bort kommer jag nog känna att det är värdelöst att fortsätta plugga men får fortsätta kämpa ändå det var ju trots allt han som fick mig att fortsätta skolan jag ville ju visa han att jag kan göra något som nån annan i familjen inte har gjort. 
Nu har jag bakat igen, kände att jag var tvungen att göra något innan jag blev galen. Var tvungen att tänka på annat en stund pga det som pappa berättade om farfar för ett tag sen .





Mer bloggar!

Nu har jag bestämt mig för att blogga på MB på: metrobloggen.se/mariassynvinkel där så kommer jag lägga in lite interiör och modé bilder.

Ni kan även följa mig här:
Följ min blogg med bloggkoll

Boston Houston!

Vill så gärna åka till Houston och Boston och träffa släkten där.




Plugg!!

Det är inte så lätt som man tror. Usch jag hoppas verkligen att jag klarar skolan nu, men om några veckor är det tenta i matte och det ska jag klara det har jag bestämt. Håller på att fråga unga föräldrar nu om dem vill ställa upp att besvara frågorna jag har gjort så får se hur många jag får som ställer upp =)
Håller ju på med en läxa nu som ska lämnas in snart, har det luxigare än dem andra i klassen får lämna in saker lite senare än de andra då jag har dyslexi men försöker att lämna in de samtidigt som dem ändå.

Ikväll så har jag bakat lite, order från herrn här hemma hehe så var ju tvungen att göra det ;) måste vara snäll nån gång.
Så nu finns det en himla massa saker hemma det enda jag önskar mig nu är huvudvärks tabletter det skulle va super.
Blir inte så långt inlägg nu då jag snart ska kolla på film med generalen och sen lägga mig för att försöka komma iväg till skolan imorn får se hur jag mår på morgonen. Kanske kommer ett litet inlägg senare hittat massa fina bilder så det blir väl bara nån rad till det.

Längtar till helgen nu, svärmor och svärfar kommer ner då M fyller år ska bli riktigt skoj att träffa alla igen.
Önskar att vi fick bilen snart, kan inte åka och träffa alla då men snart så har vi den hemma då han åker och hämtar den i Uppsala på fredag <3



Shopping!

Kollade runt lite på Streetoutlet idag och hittade en himla massa saker, men tyvärr så kan man ju inte köpa allt på en gång.




Bloggläsning!

Har fått en riktig sovmorgon idag, eller jag klev upp 6 för att se hur jag mådde märkte att jag inte var så pigg kunde knappt andas så la mig och försökte sova igen somnade och vaknade vid 10 igen för att ringa och sjukanmäla mig och sen somna om igen.

Så nu har jag kollat olika bloggar, riktigt roligt att läsa fått en himla massa inspiration nu. En tjej som är 22 ska starta webshop+butik och det är riktigt bra gjort att starta eget när man är 22. HÄR är hennes blogg, riktigt bra smak kolla gärna in den!

Dagens låt: 2 Face - African queen.

Min uppväxt!

Jag märker verkligen hur mycket jag saknar Sundsvall nu, är ju trots allr född och bodde där till jag var 14  år. Det är där jag har mina barndomskompisar och släktingar. Sundsvall är ingen stad jag skulle vilja bo i igen just nu i alla fall, har ju mina egna lilla familj här nere.
Jag kommer ihåg då jag och mamma gick till "Chocolate house" och fikade en massa var ju nästan stammisar där, eller när jag och Sandra skulle skolas in på förskolan i Granloholm det var verkligen tider. Vi hade en varsin my little pony som vi lekte själva med men medans våra föräldrar satt och pratade med förskole läraren så bytte vi och började leka med varann asså dem minnena kommer jag fortfarande ihåg trots att vi var 4-5 då. Vi hade en plasthäst på gården också som vi fick sköta om det fanns all mat och allt till den så det blev som en riktig. Det är tider jag alltid kommer drömma mig tillbaka till.

Älskar mig familj så otroligt mycket.
Jag har allt jag behöver!



Sjuk!

Förkyld IGEN, vad jag börjar bli less nu, var förkyld i en vecka sen frisk i nån dag och nu är man förkyld igen. Men det är smällar man får ta, har ju en anledning till att dricka massa thé med honung i =)  så det är ett riktigt stort plus.
vaknade ganska sent idag vid 14 ungefär så det blir inte så mycket kvar av den här dagen. Imorn är det skola och ingen sovmorgon som jag brukar få men eftersom att vi måste ha religion på morgonen så åker jag till skolan lite tidigare.

Ne nu ska jag försöka gå och fixa något att äta riktigt hungrig nu.

LOVEFILM!!

Ne nu blir det att kolla på film, men innan måste jag ta och vika all tvätt. Måste även leta reda på 15-25 filmer till filmlistan på LOVEFILM .

Imorn blir det även att fortsätta med projektarbetet om unga föräldrar i skolan!

Filmtajm

Tvätt!

Bättre än så här blir det inte!

Grattis !

Grattis på 24-års dagen Tommy torktumlare!  =D





Pengar?

Idag blev det havrekakor, väldigt längesen asså jag fattar inte vart ifrån jag har fått energin till att baka. Snart ska jag ta hand om tvätten med känns skönt att orka göra något hemma nu. Det hände en himla massa på så kort tid, hade ju kvar ett litet hopp om att nathalie skulle komma hem igen men på nåt sätt visste jag ändå att niklas hade gjort nåt. Så det kom som en chock sen så hände det med farfar. 3 st som försvunnit på så kort tid. Sitter och snackar med Sandra nu om inredning och bak hehe vi får göra nåt snart saknar dig vännen!

Jag blev även medlem på plus i kassan för ett tag sen, en riktigt bra sida, bli gärna medlem du med!
Du får även 20 kr direkt när du registrerar!

plusikassan.se

En massa bak!

Hade inget att göra nu på kvällen så vid 1 så började jag baka kladdkaka och chokladbollar, så nu finns det massa gott hemma.Ska kolla på skeleton Key ( fearing is believing) igen, läskig är den i alla fall.

FilMTAJM!!!!

Jobb/krog!

Nu blir det en massa filmtittande och ev plugg, är inte på humör just nu för att göra något annat.
Farfar har fått åka till ett annat hem nu för att bli bättre. Fick även reda på att en annan släkting till mig låg på samma sjukhus för att han är förlamad, han var förkyld och trodde att pirre i benen var pga förkylningen men där hade han fel så nu har han varit förlamad i ett halvår.

Idag så var det en riktigt bra dag på jobbet. Jobbade 9:30-16:30 skulle egentligen jobbat till 17 men så lite barn så kunde lämna över till stängningspersonalen.
Imorn blir det tvättdag så får se hur det går, sen ska jag ev städa får se hur det blir och senare på kvällen blir det nog krogen!

Du betyder meget for mig!

Kærlighet!

Jeg vil bare sige at du betyder meget for mig!

Födelsedagar!

Försökte få tag på pappa idag men han svarar ju inte, troligtvis så är han hos farfar på sjukhuset. Hoppas att han blir bättre.
Idag har jag jobbat det gick bra men tankarna var på ett annat håll så det var inte så lätt att le och låtsas som ingenting.
Snart så blir det att gå till affären och köpa filmer och något gott och lite mat, längtar tills ikväll hihi. Fick nyss veta att polaren ska sälja sin restauran så det blir inte nå jobb där så får se hur jag gör då ska försöka fixa nåt jobb i kumla så att jag har nära hem och sen nära efter skolan så jag kan jobba några timmar på eftermiddagen. 

Denna månaden så är det väldigt många som fyller år, först M, sen älskling och sen brorsan men har för mig att det är nån mer som fyller år denna månad men får fundera på det lite mer.
Ne nu vill jag att det ska sluta regna så att jag kan ta en promenad har stegräknare på telefonen så får se hur mkt jag går idag blir oftast över 10000 steg per dag så det är ju bra.

Puss :*

Ny design!

Ny design =)

Fick nyss reda på av pappa att det var sämre än vad jag trodde med farfar, han kan inte prata och är förlamad och kommer inte få åka hem nå mer. Varför skulle just han få en propp i hjärnan?  Skulle egentligen ha åkt upp till Sundsvall v44 men blir nog att försöka åka till Göteborg/Alingsås iställe så att jag får träffa farfar innan det händer han nå mer.

Var till apu platsen idag riktigt skoj. Jobbar 9-17 så får se hur det går då.
Nu ska jag nog diska och sen kolla på film och kanske plugga lite eller kolla interiör.

Puss :*

RSS 2.0