Humörsvängningar !

Humörsvängningar till max, usch asså. Nån som har tips på vad man kan göra för att slippa de?
Ska snart diska sen storstäda och funkar inte det så tänker jag banne mig lägga mig och kolla på film och plugga lite tror jag!  
Pratade med pappa idag, ett tag sen jag pratade med han. Är så glad att jag kan prata med han nu, innan jag flyttade så blev det bara en massa bråk.

Ska nog dra till Kumlasjön snart och kolla lite =)

Zätas!

Var på Zätas ikväll med folket. Ganska så skoj, har ont i fötterna nu. hehe =)
Känns skönt att man kan ha roligt ute utan att vara full. Har Inte druckit något ikväll, och inte rökt.
Har även dragit ner på mitt snusande =D Hoppas att jag kan sluta snusa snart!

I miss You <3

Fest ikväll!



K
lev upp vid 8-9 imorse, började med att gå ner till tvättstugan sen gjorde jag mig i ordning för att åka till skolan och prata med min handledare om ämnen jag ska plugga upp, sen efter 40 min fick jag åka hem.

Ikväll blir det fest, eller fest och fest. Jag ska inte dricka ikväll blir cola för min del pga en sak. Men ska dit och vara social med dom i alla fall. Kan vara roligt att komma utanför dörren ibland. Nu har älskling varit borta i 2 dagar, den första dagen fick väldigt segt men nu känns det som om det går snabbare. Men det är ju 11 dagar kvar tills han kommer hem.

Imorn blir det en rejäl sovmorgon och efter det så blir det att plugga en massa och sen storstäda, blev ingen storstädning sist det blev bara lite tvätt. Men nu är det ju helg så kan passa på att fixa det eftersom jag oftast är väldigt trött på dagarna.
Det känns konstigt att sova 2 timmar på dagen och sen 7-8 timmar på natten, har inte gjort det på väldigt länge.

Kan inte ladda upp bild nu, nåt fel för tillfället så bild får komma en annan dag.

Ännu en dag!

Ännu en skoldag har passerat. Tog tåget hem idag, orkade inte sitta och vänta på bussen det var knappt några personer på tåget så det var väldigt skönt. Håret blev riktigt fint=)
Det känns tråkigt att det bara är jag från klassen som kommer vara på skolan imorn, men ska bara dit och prata lite om det jag ska plugga upp och sen prata lite om hur jag ska plugga upp det. Men det går nog bra. Jag ska banne mig klara av alla ämnen nu. Veckan har gått väldigt fort känns otroligt skönt.

Nu är det storstädning som gäller, ska försöka fixa lite mat också men får se vad det blir finns så mycket att välja på just nu.

Färgat håret!

Äntligen så har jag färgat håret, det var ett tag sen jag gjorde det nu. Så imorn blir det ny skor och palestinasjal på =)

Bild kommer senare.

Tenta!

Ensam hemma nu då, kändes väldigt tomt när jag kom hem. Men tiden kommer gå fort.
Har varit och handlat lite idag, köpte ett par skor idag *ler* och även lite mat. Började känna mig nyttig till jag kom till kassan men en liten godis bit kan man väl få?
Ska gå och städa lite snart, i alla fall i badrummet ett tag sen jag storstädade nu så det är dags att börja med det igen.
Imorgon så har jag tvätt tid, 18-18. Ingen som har gnällt i alla fall. Ska försöka torka allt på kvällen men räcker inte det så får jag låta det hänga på tork tills jag kommit hem från skolan på fredag.

Fick reda på idag att jag inte ska ha nån HIA och inte REA så jag har bara en enda lektion på fredag så det blir ju en rejäl sovmorgon för mig =) riktigt skönt.
Hade stöd matte idag och det gick riktigt bra han sa att jag kommer klara tenta om det v47 och även min lärare på stöd engelskan. Måste ha stöd engelska och stöd matte då jag fick IG i dem ämnena i 2an så nu ska jag tenta om dem så att allt jag ligger efter med blir klart =)


Har världens underbaraste personer kring mig nu =)
Är otroligt lyckligt lottad!!

saknar

Saknar redan älsk, trots att han inte har åkt än. Ska åka imorn och vara borta i 13 dagar, usch asså.
Kommer kännas jobbigt, men huvudsaken är att han får det roligt. Jag kommer väl ha fullt upp ändå med skola, och sen städa lägenheten och sånt. 

Aja kolla film nu uppdat kommer sen

Slut på det rökfria!

Mitt beslut att vara rökfri höll visst inte så länge, var vid en liten affär i centrum och skulle handla lite gott inför kvällen så såg jag "Slim Agenda vanilj" så kände att jag var tvungen att prova, har varit sugen på att köpa dem länge så nu när vi stog där så var det ingen snack om saken hehe. Men när det paketet är slut så ska jag sluta det var ju inge speciell smak tyckte inte ens att jag kände vanilj smaken. Tråkigt!

Sitter hemma själv nu, skulle egentligen ha kollat på film med älskling nu ikväll eftersom att det var ett tag sen vi gjorde det, men han ville in till stan så han fick göra det iställe så går och träffar brorsan och polare senare ikväll istället.
Imorn kommer
svärmor och svärfar till Kumla ska bli skoj.

Börjar bli trött men får inte somna än ska ju träffa brorsan och dem vid 23-00. Blir att fira ikväll. Massa från Move på samma ort.

Blev bråk mellan S&B för ett tag sen, men så himla skönt att dem är sams igen var ganska jobbigt när dem var osams.

Var hos M&T för någon timme sedan, och kollade deras nya hus riktigt mysigt. Gick ut med hundarna det var skoj, vill verkligen ha hund nu men det lär dröja ett tag till dess eftersom att jag har ett år kvar och han jobbar.

Återblick!

Sitter och lyssnar på Ken Ring - Alkoholismen. En påminnelse varför jag har dragit mig undan alkoholen.
Min morfar var en alkoholist, och dog innan jag föddes han har nu varit död i 29 år tror jag pga alkoholen.
Min låtsas pappas föräldrar är även alkoholister, varje gång jag besökte dom så drack dom fick vara hos min låtsas farmor på loven för att jag skulle få ha lite roligt men det mesta man fick göra var att springa och hämta öl och sånt till henne. Man fick aldrig en lugn stund hemma när hon satt och drack, hon ringde alltid oss och skulle börja bråka och sa att min mamma inte fick bo i det huset. Tillslut så blev mamma så less på att hon alltid skulle bråka om huset vi bodde i eftersom att min låtsas pappa hade fått det av henne, så hon sa att hon inte ville ha något med henne att göra längre att hon kunde fortsätta dricka och behövde inte ringa oss det tog ju ett tag för henne att fatta men det blev lugnt efter ett tag.

När jag blev utslängd ifrån min mamma så sa min låtsas farfar att om jag stannade kvar så skulle jag få 200 kr. Fick veta att han brydde sig i alla fall men vill ju inte stanna där när man inte är välkommen.

Men man kan ha roligt utan alkohol!




Rökfri 3 dagar!


Mys!

Har varit och handlat lite nu så vi har hemma till ikväll.
Drar väl till brorsan ikväll och firar med han och tjejen =) ska bli skoj.
Köpte lite saker till skolan idag så att jag kan skriva in när jag har prov och annat onödigt skit :P
Det blev ett kort inlägg men mer kommer väl om det händer något.

Hemma dag!

Har varit hemma idag pga att jag var yr som ba den morse när jag vaknade.
Ensam hemma idag eftersom att han är och äter med sin bror och kompis. Inte lång tid kvar tills jag är ensam hemma i 2 veckor =( kommer bli riktigt trist.

Blir bara en lugn hemmakväll idag. Ska kolla på "Barnhemmet" ikväll ska bli riktigt skoj eftersom att jag inte blir så rädd är jag kollar på skräck men dom sa att den skulle vara riktigt läskig så det är ju bara att kolla.

Satt och skrev en hel del igår, kändes skönt att få ut en del ilska. Eller  ilska och ilska har väl accepterat det nu men det snurrar fortfarande frågor som jag gärna hade velat ha svar på men det lär ju dröja. Skrev till min biologiska mamma så hon kanske får ett litet brev på posten snart vem vet.

Ev så flyttar tattarn hit snart, kommer bli riktigt skoj =)






Älskar dig Generalen<3



Ännu en skoldag!

Nu har jag gått 3 dagar i skolan, känns riktigt skönt. De skolan är den bästa jag har gått på och dom har hjälp för dom som ligger efter med ett ämne eller som jag har dyslexi. Kanske inte märks här men av en lättare grad. Har bestämt att jag ska plugga upp både matte och engelska och tentera det v47. Så att det blir godkänt så på tisdag och onsdag är det bara att plugga järnet. Matten är inte så svår, inte engelskan heller min förra lärare sa att jag verkligen inte hade några problem med det sen när jag fick en annan så hade jag en himla massa problem med engelskan. menmen såär lärare i dagens läge. Men här har dom stöd för dyslektiker. Känns riktigt skönt att äntligen få klart alla ämnen jag ligger efter med.
Imorn så ska jag också plugga psykosocialt arbete, förskola skola fritidshem och hälsopedagogik detta året ska försöka fixa klart det denna terminen så jag inte behöver göra det på vårterminen för då ska jag ha skoj då är det ju bara några månader kvar tills jag tar studenten =)

Idag blir det lite projektarbete, så att det är klart snart. Är ganska mycket att jobba med men det kommer att gå bra =)



Internet igen!

Var och fixade så att jag fått ett nytt modem, så nu ska det troligtvis funka i två veckor till och sen pajjar det väl igen :P Ne då men det funkar iaf så att jag kan plugga och blogga lite =)


Checka gärna Doles och lautaros blogg =) www.lautarodole.blogg.se 

Inget internet!

Kommer troligtvis inte vara inne på bloggen på nån dag då mitt bredband har lagt av. Ska försöka uppdatera är jag sitter på skolan.

Shoppa!

Var ju och kollade lite saker till hemmet igår, men såg parfymaffären så var tvungen att gå in hehe. Jag blev kääär vill ha Burberry The Beat  =) Luktade riktigt gott.


Dags för skola!

Skola imorn hehe. Bara ett år kvar, kommer gå riktigt snabbt asså =)

Har ringt till försäkringskassan idag, men dom sa att dom skulle ge allt till en handläggare och sen så skulle hon skicka ett brev eller ringa till mig. Jag hatar sånt, dom ska alltid vara så himla sega. Jag kommer ju hinna få dom pengarna innan en handläggare har skickat papper eller ens har ringt mig.
Imorn blir det att ringa till folkbokföringen och ändra adressen om dom inte är så himla sega.

Har försökt att ringa min biologiska mamma flera gånger, men när jag äntligen vågar så svarar hon inte. Så nu har jag bestämt mig för att inte ringa henne nå mer, har det bättre utan henne. Vill inte att all skit ska dyka upp igen.

Avslutat!

Äntligen så funkar bloggen igen, den var ju nerstängd från 02:00 skulle öppnas 03:00 igen, så jag satt och väntade eftersom att jag ville skriva. Jag tänkte inte lägga mig förrän jag fått skriva ett inlägg men det blev inte så orkade vänta till 04:30 sen slocknade jag, det blev bara fem timmars sömn. Idag så har jag träffat min kontaktperson, kändes konstigt att avsluta allt nu hade ju velat ha kontaktperson en gång till men vill ju inte ha något med soc att göra längre så avslutar allt. Eftersom att soc inte lyssnade något, fick fylla i en enkät som kontaktpersonens chef har gjort. Ganska så konstigt blev inte mycket plus för soc men dom får skylla sig själv. Var på mottagningsgruppen i lite mer än ett år, egentligen ska man ba va där i max 3 månader och sen få en på ungdomsenheten men det tog ju ett bra tag innan jag fick det.  Fick olika besked också så det var inte så skoj, hon som sa att man inte ska ge ungdomar dubbla budskap och sånt.




Var i Marieberg idag och kollade lite saker till hemmet och sånt, hittade mycket fina saker.
Måste hitta ett jobb snart, struntar i vad det är för jobb bara jag får betalt för det jag gör så är jag nöjd sen.
Men jag måste sköta skolan ändå, försöka få jobb på förskola så jag kan jobba efter skolan och sen vara ledig på helgerna så jag kan plugga och sånt då.


Två månader idag<3

Det känns som om det har gått mer än två månader,
allt känns underbart.

Slö dag!

Idag har det inte hänt så jätte mycket, klev upp vid 12 och gick ner till tvättstugan och fixade där nere så att det såg snyggt ut.
Orkade inte laga mat idag, så det blev pizza riktigt längesen jag åt det =P (eller inte).

Var iväg till Örebro nu ikväll med älsk och kollade på lite bilar, det var riktigt skoj =)
Riktigt skoj att se nån köra åt sidan när vi körde bakom med sirener, hehe.
Saknar street racingen där jag bodde förut, det var riktigt skoj. Vill dit igen =)



Är så glad att du finns vid min sida.
Vet inte hur jag ska kunna klara mig utan dig i 2 veckor.
Kommer ha fullt upp under dom veckorna med skolan
Men det kommer kännas så himla tomt hemma =(

Mon rákistan du<3

Always

Skolbesök!

Var till nya skolan och pratade med rektor, syo, lärare och allt. Klev upp kl 7 för att göra det. Ganska så bra att kliva upp den tiden eftersom att jag måste vänja mig då jag börjar 7:50 varje dag. Får börja Bf3 nu känns riktigt skönt att få veta det nu, kan äntligen slappna av. För jag ville verkligen inte gå om en klass. Fått veta vad jag måste göra för att ta studenten till sommaren, och det ska jag göra de första månaderna eftersom att det är en hel del jag ska göra så jag är ikapp med allt. Så slipper jag känna att jag inte hinner till våren. Har ett projekt arbete där jag ska skriva om unga föräldrar, hur de blir bemötta av lärare och vilken hjälp de får av skolan men vidare studier. Så måste ha lite hjälp med det.

Var till ikea idag och köpte 2 blommor. Sen till BRL och köpte en sak till bilen.
Så snart är det dags för tvättstugan, sen blir det att ta det lugnt. Hela helgen , eller aa i alla fall en stund varje dag.

Barnvakt!

Sitter hos sambons bror nu och är barnvakt/hundvakt medans dom är och kollar på en bil. Det blir ev.att åka till svärmor och svärfar i Uppsala till helgen. Skulle vara mysigt, det var ett tag sen jag var där uppe nu sist var på midsommar men då stannade vi ju bara en dag.

Var och shoppade idag efter att S slutat jobba och vi bytt bil. Ganska så snygg faktist. Så nu har jag bara 300 kvar.
Det blir väl att jag lägger undan dom så att jag kan pierca mig sen i slutet av månaden.

Hej då kära volvo!

Ska åka och shoppa snart.
Sen blir det wow om polaren vaknar och kan hjälpa mig.

Nu är det dags att byta bil igen. För 2-3 veckor sen hade vi en 740 sen en renault sen fick vi en 740 igen och nu ska vi byta till 240. Bilarna bara kommer och går. Men huvudsaken att vi har en bil.
Var och storhandlade igår också, alltid lika härligt att komma hem med en massa och känna att man slipper handla på länge.

Imorn ska jag på möte på skolan och se vilken klass jag börjar i. Sen på måndag så börjar skolan på allvar. Suck. Men skönt att få klar skolan i alla fall.
På söndag så kommer min kontakt person hit, ska avsluta ALLT med soc nu. Känner inte att jag fått någon hjälp av dom så det är ju på tiden att jag avslutar allt med dom.
Imorgon kväll och på lördag så ska jag tvätta en himla massa, måste ju passa på medans det finns någon tid i tvättstugan. Allt är ju uppbokat 2 veckor fram.

Grattis till segern Jocke!! 

Wow?

Vad har jag gett mig in på egentligen? Syrran vill att jag ska börja lira Wow med henne, så får väl göra det när jag får pengar så får jag se hur det går. Har aldrig gillat det men det är väl inte så farligt att testa igen.  Äntligen fått kontakt med henne igen, saknar henne som bara den och saknar min hemstad Sundsvall. Men Sundsvall är ingen stad som jag vill bo igen pga all skit som händer där.Trivs riktigt bra i Kumla nu. Snart blir det att plugga till körkortet också =) kommer bli härligt att få körkort så att jag kan ta mig någonstanns utan att S ska behöva bryta upp från allt och skjutsa mig. Sen kommer man känna en sån frihet.  

I morgon så blir det lite städning, städar ganska ofta men det är härligt. Vill ha det rent och fint hemma.
Fattar inte varför jag inte är trött, lär väl sitta här till 5 som jag gjorde igår och lägga mig sen när sambon har åkt till jobbets, sen sova till 12 och börja städa.

Finns inte så mycket att göra nu ikväll, sitter och pratar med syrran nu. Tråkigt att jag inte lirar wow eller Cs nu hehe, annars hade jag haft fullt upp.

Lycka till på tävlingen Jocke!



Möblerat om!



Har möblerat om idag, det blev riktigt mysigt nu fattas det bara en Tv i vardagsrummet (bild kommer). Men det blir väl snart.
blev ju inte så mycket gjort, ska aldrig sova bort en hel dag igen. Det känns hemskt att vakna och klockan är 16.
Ska duscha nu och sen äta något och efter det så blir det en film och sova. Ska försöka sova lite i natt iaf.
Pratade med pappa idag, farfar hade ringt han idag eftersom att han var orolig över att jag inte trivdes här. Men jag trivs riktigt bra, för första gången så trivs jag riktigt bra och är lycklig. Nu blir det ingen mer flytt för min del, har hittat mitt paradis.

Kvällens filmtips- Hero Wanted.  ( Cuba Gooding Jr. och Ray Liotta ) Action film.

S e n a s t e
◊ Låt du hörde:
Lars winnerbäck - Alla vägar har sitt pris.
◊ Film du såg: Balls of fury
◊ Mat du åt: Macka
◊ Kram: pojkvännen
◊ Puss: pojkvännen
◊ Kyss: pojkvännen
◊ Känslan: Att livet är underbart
◊ Ilska: På morsan för att hon inte bryr sig ett skit
◊ Resa: Hm ja du. Inget utomlands, men en tur till marstrand iaf.
◊ Boken du läste:
◊ Personen du träffade:
pojkvännen
◊ Personen du pratade i telefon med: Pappa
◊ Personen du fick sms av: Min kontaktperson
◊ Gången du åt en 7-eleven korv: Äter inget där.
◊ Gången du var utomhus: För några timmar sen
◊ Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
◊ Saken du köpte: Köpte mat och sånt.


Vaknat till liv!

Vaknade till liv nu, klev upp kl 16 idag, hela dagen blev förstörd hade tänkt att plocka lite hemma men det blev ju inte så eftersom  att jag klev upp så sent idag. Lade mig kl6 imorse.

Ska försöka äta något snart, börjar bli hungrig. Har suttit och sorterat lite musik på datan, tar ju ett tag om man har en del låtar.
Sen kanske det blir att jag möblerar om, får se hur mycket jag hinner innan 22.


Dagens låt : Dia Psalma - Emelie


Ingen sömn!

Det blir nog inte så mycket sömn i natt. Får se hur det blir imorn, ska städa försöka städa resten av lägenheten tänkte småplocka lite nu i natt så det inte blir så mycket att plocka undan imorn. Men det är ju inte stökigt hemma så det lär väl ta fem minuter max. Tänkte möblera om i vardagsrummet imorn också, så att fotöljerna också får plats annars så står dom mest i vägen.

Ska kolla efter en ny Tv och Dvd också, så vi slipper ligga i sovrummet och kolla på film hela tiden för just nu används vardagsrummet bara till att sitta vid datorerna.


Nattens låt: Phenomenal - Kära syster  || Tillbaka blick på allt som hänt, men visar att man kan gå vidare bara man tänker positivt.

Generalen <3 tihi

Tvättdag!

Klev upp kl 9 för att vi har tvättid idag.. Så det blir skönt att få lite tvättat, sen så blir det väl lite städning också men det blir väl lite senare i alla fall.

En vecka kvar till skolan börjar nu, har inte ringt till syon  än måste verkligen göra det nu i veckan annars vet jag ju inte vilken klass jag ska börja i, när jag börjar eller när skolan börjar men det löser sig nog..

Ne nu blir det frukost!!

Myskväll.

Brorsan ringde idag och behövde lite hjälp med att filma. Så jag gick till "Bagdad" där han hämtade mig, orkar inte gå till han med laptopen med mig. Fick ju kolla vilka kläder han skulle ha i dom olika scenerna, så det var ganska så skoj. Det var väldigt varmt i rummet med halogenlamporna, och det märktes ju en bit in i filmningen av hans video då lamporna slocknade. Så vi gjorde några varma mackor istället och gick igenom allt. Och självklart så ligger ju mina hemmanycklar kvar hos brorsan, klantig som jag är.   Move Entertainment =)

Nu har sambon kommit hem efter deras lilla killkväll=), så vi ska kolla klart på "Shutter" som vi började titta på igår innan han somnade. så det blir mys at kolla på lite film, innan han börjar jobba och jag börjar skolan igen.




Mon rákistan du

Stefan<3


Regn??




G
ick in på aftonbladets nyhetstv nyss, där dom sa att det skulle bli en massa åska och regn. Tycker det räcker med det regnet som var för bara några dagar sen som höll på i flera dagar. Ska ju va ute på lördag också så då blir det ju inte roligt om det regnar.

Har blivit värsta nattugglan nu, fattar inte varför jag inte kan somna förrän 4-5.Sover ju till 12 på dagarna det känns ju lite onödigt när det finns annat att göra när man är ledig. Måste storstäda har ju inte börjat gjort det än, men kan väl passa på imorn kväll när stefan är ute med en polare. Brukar oftast städa när han är på jobbet men nu har haft semester och då vill jag ju hellre vara med han än att hålla på att storstäda en hel dag.

Fy snart börjar skolan också inte roligt. Funderar på om jag ska åka till upp till min hemstad snart, för att ta farväl av en nära vän till familjen. Men hoppas att det vänder för henne så att cellgifterna börjar ta så det inte dyker upp mer igen.
Ska till min bästa väns grav då också med michaela har vi bestämt.  Finns ju inte så mycket att göra där längre när jag inte har någon kontakt med min mamma, bror och syster längre. Men dom får skylla sig själv.

Bytte telefon idag så vi fick lite pengar. så imorn ska vi väl åka till ikea och handla lite växter och sen ska vi köpa en mus till hans laptop, och hörlurar till mig som jg kan ha när vi sitter i samma rum och ska lyssna på helt olika låtar.

Ne nu ska jag sova! God natt!

Dagens / nattens låt : Twista ft. Kanye West - Slow jamz.


Ny bil!




N
u är våran älskade volvo borta =(  Åkte till Nora för ett tag sen och bytte. Så kom vi hem med en Renault Kangoo -99. Inte den finaste bilen men huvudsaken att vi har en bil plus att den är skön att åka i. Blir väl att vi köper en familjebil senare.
Är klar med tvätten nu iaf, det blev ingen storstädning får ta den imorn iställe och städa ur bilen.

Snart blir det film, sambon har semester så var och köpte lite gosaker för ikväll. Ett tag sen man fick ha han hemma en hel dag, utan jobb att tänka på så det känns härligt.

Min polare har fixat en bild som jag kan ha på bloggen så det kommer ett litet smakprov på den, men vet inte vilken färg än.

Kvällens låt: Lars winnerbäck - Om du lämnade mig nu



Städ dag.

Idag så blir det en massa städning, tvätta gardinerna m.m. Har redan börjat tvätta en massa men just nu är det en maskin som dampar som inte startar och luckan öppnas inte (lyckat). 
Det blir väl att man åker och handlar senare, om det inte blir för sent eftersom att älskling ska jobba också, annars får det bli en annan dag.

Dagens låt: Anton&Affe ft Sörlin - Släng en hand upp.


Flytten klar!






N
u så är flytten klar så nu bor jag tillsammans med min pojkvän, jag trodde inte att flytten skulle gå så här snabbt från då vi bestämde det.
Måste ringa syon på den skolan jag ska börja på så jag får veta vilken klass det blir, om jag får gå om eller om jag får fortsätta som vanligt och tenta om allt eftersom att det gick snett förut. Jag och pappa kom ju inte så bra överrens när jag bodde hemma hos han, det blev mycket bråk och så. Försökte ju lösa det genom att jag skulle få egen lägenhet i den staden jag hade min skola, men det gick dom inte med på utan skulle gå på föräldrarådgivning och familjerådgivning, men inget av dom hjälpte så mycket. Men vi visste ju redan hur det skulle bli bättre. Då pappas och min brors relation blev bättre efter att han flyttat hemifrån.
Nu bor jag äntligen i samma stad som brorsan, det var väldigt längesen har verkligen saknat att umgås med han eftersom att vi aldrig kunde träffas förut då han alltid flyttade runt. Inte så lätt heller om vi bor 100 mil ifrån varann.

Äntligen så har vi fått internet hemma, var och köpte 2 laptops i söndags, så vi slipper bråka, eftersom att båda vill sitta vid datan så ofta. Så nu kan jag blogga.
   Snart så börjar skolan, känns inte så roligt, men alltid bra med en utbildning. Ett år kvar bara, och det året kommer ju gå snabbt då det är massa möten och sen mössprovning m.m så det känns helt okej, äntligen så slipper man skolan och kan börja jobba. Hade ju hellre jobbat än att gå i skolan men nu måste man ju ha utbildning om man ska ha ett bra jobb.

Dagens låt
: Taj - Hero

RSS 2.0