Nära döden?

Pratade med pappa för ett tag sen, hade ju sagt till han att jag skulle ringa farfar så han ringde upp mig och frågade om jag hade ringt farfar. Jag skulle precis ringa han då jag ser att pappa ringer, han berättade att det inte är någon idé att ringa hem till farfar. Han: Mariah, farfar ligger på sjukhus han har fått en propp och kan inte prata eller om han sa att han inte är vaken, vet nte exakt vad han sa han tappade mig fnär han berättade att farfar hade en propp. Önskar bara att han blir bättre snart, vill ju ha min farfar nu. Vill inte att han ska ligga på sjukhus, önskar att han slapp lida.
Nu ska pappa och min farbror försöka få in farfar på 50+ boende så att han både får sällskap och hjälp, han kan vara riktigt envis men han måste förstå att det är för hans bästa han gillar ju inte att sitta hemma utan han vill ju ha sällskap. Hur ska det nu gå med hans promenader, han brukade ju gå på promenad i 2-3 timmar varje dag från kl 11 det var hans rutin.



Imorn ska jag troligtvis jobba, men får se hur jag känner just nu så snurrar tankarna vill bara åka ner och träffa farfar.

Bakat!

Nu har jag gjort kladdkaka usch blir ju illamående av bara en liten liten bit, första gången sen jag flyttade hemifrån haha känns härligt ingen som kan klaga på att jag bakar för mycket speciellt inte om jag bakar kladdkaka eller bullar haha.
Ne nu ska jag fortsätta kolla på film eller fixa med hemsidan.

God natt
Puss :*

Mina tankar!

Det finns så mycket diskussioner om självmord och sånt. Det är många som tycker att personer som väljer att lämna världen genom att själva ta sitt liv är fega, men själv anser jag att dem är inte svaga dem är jäkligt starka. För att ta sitt liv krävs det stort mod, det finns alltid en tanke på sina nära och kära som snurrar i huvudet. Dem kanske känner att dem har försökt göra allt som står i sin makt för att må bättre men när det inte funkar så väljer dem en annan utväg.
Jag vet hur det är att ha anhöriga som tagit livet av sig, många vänner och även familjemedlemmar har gjort det. När man vet vad dem har gått igenom m.m så tänker man på ett helt annat sätt, tänk dem slipper lida.
Jag själv skulle inte klara av att ta mitt eget liv, jag vill se hur framtiden blir med jobb familj och sånt det finns ju något positivt i allt. Har fått höra att jag är ett maskrosbarn, trots allt som hände så hade jag alltid framtiden i bakhuvudet. Dem frågade mig varför jag inte tog den andra vägen, men mitt svar var enkelt jag måste ju leva inte vill jag lämna familjen vill ju kunna ha min egna familj och se mina barn växa upp. Valde även att jag skulle välja en linje så att jag kan hjälpa andra ungdomar som har haft problem för det är alltid bättre med någon som har en erfarenhet iställe för att prata med någon som tror sig veta något men inte vet hur det känns när något sånt händer.




Sitter och försöker fixa hemsidan jag ska göra på webbdesignen, det går ganska så bra men vet inte vad sidan ska handla om. Just nu så gör jag bara i ordning den med färger m.m så det blir klart. Några tips?

Puss =*

Vila i frid!

Nu har dem hittat Nathalie efter 7 månader.  Alla försökte leva på hoppet om att hon en dag skulle komma hem.
Så jäkla synd att sånt ska hända. Hon blev ju bara 20 år. Hon och hennes sambo bråkade på kvällen efter hennes födelsedag och han säger att hon drog ut och "inte" vet vart hon har tagit vägen. Hon tog inte på sig skor ingen mobil med sen och hörde inte av sig till sin mamma som hon alltid brukade göra.
De flesta i Alingsås var även med att gå skallgång dag efter dag, och polisen fick tips som dem följde upp. Men tyvärr var de inte uppgifter som kunde leda till att dem hittade henne.
Men nu som tur var så var det en bonde som var ute på sin åker och körde och trodde sig se ett djur, men efter att ha kollat efter så såg han att det var en kropp.

Nathalie Johansen Vila i frid



Ska fortsätta kolla på film nu och vara social.
Uppdaterat ev. sen beror på klockan!

Lugnt !

Idag har det inte hänt så jätte mycket, har fixat klart tvätten sen gick jag ner till apoteket och vidare till maxi för att köpa något gott bröd så man kan ha till frukost. Det blev en liten sen frukost men det är ju helg nu. Blev sugen på att göra kladdkaka så köpte alla ingredienser trodde jag ja, men glömde ägg så nu får jag snart pallra mig ner till affären igen men innan dess så ska jag kolla på film =)

Kolla gärna in Jonthes blogg, där skriver han om sin vardag och hur det är att leva med cancer, han fick diagnosen när han var 17 år.


Varför?

Varför ska släkten bo så långt bort?  Pappa bor 23 mil härifrån och mamma, syskon och resten av släkten bor ca 50 mil härifrån. Saknar mina kusiner, alla minnen man hade när man var mindre. Alla träffades och sprang omkring i mormor och morfars trädgår med hunden och åka cross.
Men det är tur att det alltid finns tåg och buss, åker antagligen upp snart och hälsar på alla. Sa hej då till kusinen för några timmar sen, inte så roligt precis eftersom att jag inte träffar han så ofta senast var gör 8 år sen.

Blir nog att jag börjar blogga om lite annat med så som modé och inredning!

Vill ha min lön nu, får jag den inte så blir jag galen kommer åka ner till alingsås och bråka med dom bara för att få den. Och snart kommer studiebidraget så det blir soft!

Min kärlek, mitt mål!

Nu har man gått och blivit förkyld igen, både sambon och några i klassen är förkylda. Önskar att man slapp sånt.
Känner inte för att skriva så mycket längre, det går väl i perioder. Men ska lägga in lite kläder och inredning jag tycker är snyggt så kanske suget på att skriva kommer tillbaka eftersom att det är mest såna saker jag kollar på just nu.

Har börjat prata med min mamma nu, det var tre år sedan vi pratade något. Känns skönt att veta att hon finns där.
Mamma jag vet att du läser det här, Jag älskar dig<3.

Fick veta vad jag fick på engelska"provet" idag, riktigt bra poäng. 54 av 60 =) Hade hörförståelse idag med och min lärare tyckte att det gick väldigt bra. Imorn är det matte som gäller, har inte haft ork att plugga men det kan jag göra i helgen. Min sista skoldag imorn sen har jag inte skola förrän på måndag igen känns riktigt skönt långhelg typ.

Har börjat prata med en vän igen, ett tag sen vi pratade nu har varit massa strul i bägges liv. Var orolig att han skulle välja en annan väg men som tur är så finns han idag. Han har hjälpt och stöttat mig hur mycket som helt när det inte gick så bra i skola m.m när han själv mådde dåligt och jag gjorde desamma för han. Vill ju inte svika mina vänner, vad som än händer så kommer jag alltid finnas där för dem. Fick veta en jättebra sak idag med, han har blivit friskförklarad nu, efter massa kemo och allt så mår han idag bra =)

Stefan, jag älskar dig så otroligt mycket. Är så glad att jag träffat dig, det finns verkligen INGEN som är bättre än dig.
Du har hjälpt mig att se allt positivt, innan så tänkte jag bara " aa får se hur det går" men du sa att allt fixar sig och det har jag fått bevis på nu. Man kan klara allt bara man vill och om man kämpar för att nå sitt mål. Jag har mitt mål och jag ska banne mig nå dig spelar ingen roll om jag måste gå om skolan 5 ggr eller nåt jag ska klara det. Jag ska stå där bakom skolan med studentmössan och sjunga "För jag har tagit studenten". Ska ha min utbildning för att få ett bra jobb, ett jobb som jag trivs med och får en bra lön. Jag vet att jag kommer klara det älskling, du stöttar mig massor. Vi ska ha allt vi pratat om, även fast det kanske tar ett par år att få det men det ska gå.
kommer alltid vara din.
Din Bitch för alltid! <3<3

Kläder!


Hittade en himla massa kläder som jag vill ha! www.topstreetwear.com

Släkten

Det blir bara mindre och mindre blogginlägg nu, men jag ska bättra mig.
Igår så fick jag reda på att kussen har kommit till Kumla, så det blev att dem festade lite och sen snackade med hans föräldrar, tänk att vissa tycker att jag har blivit stor haha, vi kom på igår att vi inte är en "typisk" normal svensk familj eller jo det är ju en finsk men ändå hehe, träffade alla varje helt umgisk med helsa släkten dygnet runt och hälsade på mormor och morfar nästan varje helg. Saknar det asså mormor vila i frid.. 18 år är väl inte så mycket, eller jo om man inte träffat mig på flera år så kanske det har gått fort. Ja och pappa är gråhårig hehe. Ena kussen är gravid så det är riktigt roligt henner blogg HÄR!
Har blivit lite förkyld nu, men jag tänker gå i skolan även om jag skulle ha 40 graders feber. Har fått ett mindre ämne att plugga så det är skoj, eller lite mindre av det ämnet i alla fall, ska bara göra en sak på APU´n men det kommer ju gå riktigt bra. 
Ska snart gå och plugga lite, har religion som helst ska bli klar nu i helgen och sen matten som jag skulle ha räknat men inte gjort sen nån engelska bok som han säger att jag ska läsa men jag har  läst nån sida men säger att jag har kommit låångt i boken hehe. Snart har jag tenta i engelska och matte så det är skoj, känner på mig att det kommer gå bra och gör det inte de så har jag alltid en chans till våren så därför ville jag göra det nu i höst.
Pratade med svärmor nyss, riktigt skoj träffar ju inte dem så ofta med dem kommer ner i november och då samlas alla.

I´ll be missing you!

Nu har det gått 7 år sedan du försvann, saknaden efter dig är så otroligt stor vill bara att du ska komma tillbaka men jag vet att det inte kommer gå. Får kämpa på här nere utan dig. Du var som en bror för mig när vi var små, kommer ihåg vintern då vi skulle hem till dig och du hämtade  mig i pulka och skjutsade mig nästan hela vägen hem. Och när bäcken kom så hjälpte du mig över, för du ville inte gå vid bilvägen för att jag kanske skulle göra illa mig eller nåt. Hoppas att du tittar ner på oss då och då. Om jag en dag skulle få önskan att få träffa vem jag ville död som levande så skulle min högsta önskan vara att få träffa dig bara att få se dig 1 minut skulle betyda så mycket. Varje gång jag åkte bil i sundsbruk så jag alltid ner mot ditt hus, tänk alla gånger som vi hade så skoj där, dina syskon och dina föräldrar dom var helt underbara.

Har haft idrottsdag för utvecklingsstörda idag, men berättar mer imorn för nu ska jag sova. Godnatt!

3mån idag<3
älskar dig


Musik!

Skriver lite texter nu medans jag är hos brorsan, massa skit som hänt kommer tillbaka igen. Men det är sånt som händer stänger jag av beatet så försvinner det igen. Men vill ha ner mina känslor på papper det är min terapi. Varför ska man gå till psykolog när an kan lösa allt själv? Snart är det 7 år sedan Kent försvann. Men han kommer alltid leva kvar i mitt minne. 

Så underbart att musiken finns, vad skulle vi ha gjort utan den? Många väljer att ha musiken som terapi, man skriver av sig och så blir det bättre för stunden. Man kan tänka tillbaka och se hur man utvecklats, sin styrka och allt. Längesen jag skrev en massa dikter nu, kommer ihåg att när jag bodde hos min mamma så skrev jag minst en varje dag. 

Går inte så bra med att skriva för mig just nu, men det kan ju inte gå så bra hela tiden. 
Imorn är det skola som vanligt, asså vart har helgen tagit vägen? Det har ju gått så snabbt, känns som om jag var i skolan igår. 
 


Äntligen fri!

Har varit rök och snusfri i mer än en vecka nu =)
Idag så hade vi skattjakt på skolan, som stadskampen där man fick en lista på saker man skulle få tag på så snabbt som möjlig. Det stog att man skulle ha en lokalkändis så vi åkte och hämtade brorsan, trots att han var nyvaken hehe tack bror<3 Så den här skoldagen var riktigt rolig faktist önskar att man fick göra något roligt oftare än att bara sitta inne i skolbänken hur mycket som helst. Men v40 så ska vi ut på APU (arbetsplatsförlagd utbildning) och kommer till skolan igen v50 så det blir en hel del, mycket roligare att "jobba" än att vara på skolan och jobba en massa. Måste plugga matte och engelska hemma då eftersom att jag har tenta medans vi är ute på APU.

Jag längtar verkligen tills pengarna kommer, ska förhoppningsvis få pengarna från jobbet 27e och får jag inte det så kommer jag bli förbannad på han. Jag gav papprena till han i god tid så att han god tid på sig att skriva sitt namn och sen lämna in det till SOC! Är så sugen på att skaffa piercing nu med, men eftersom att jag funderar på det så mycket så vet jag inte hur det blir med det. Men jag VILL verkligen!

I love u baby<3
my man =)

Längtan och önskan!

Idag så har det inte hänt så himla mycket, var till skolan idag började 7:50 och slutade 11:20 så stack hem direkt. Sen imorn så ska vi ha någon skattjakt på skolan tycker inte att det är värt att gå eftersom att det bara håller på 2-3 timmar och jag slutar efter de. Men resten av klassen har lektioner efter det. Men får se imorn hur jag gör. I helgen blir det nog bara en lugn hemmakväll. Åker nog till M&T med =) Jäklar vad jag saknat att när dom har varit utomlands hehe.

Igår fick jag "mystiska" pengar, tills jag ringde pappa och kollade vem det var som hade skickat dom hehe pengar behövs alltid. Snart så blir det väl att köpa en ny bil eftersom att våran 240 är pajj men vet inte vrf. Men mycket roligare med en ny bil, som Toyota Supra =) en riktigt snygg bil och går riktigt bra med så nu vill jag bli miljonär.

Sitter och kollar på lite inredning nu riktigt skoj, önskar verkligen att vi var miljonärer nu. Först ge till alla i familjen, sen köpa inredning och sen bil hehe snacka om att drömma men drömma får man väl? Men jag vet att det inte kommer att inträffa så det är nog bara en önskan. Snacka om att jag blev glad när älskling kom hem inte träffat han på två veckor men det känns som om han var borta längre.

Var och handlade lite idag också, så vi fick lite mat hem.
Pratade med farfar idag, han hade ju haft så ont i höften så hade varit inne på röntgen och hade fått svar att det inte var något. Men istället så har hans njurar blivit sämre =( Så får se hur länge han finns kvar, han ska banne mig leva tills jag har tagit studenten. För jag har lovat han att jag ska ta studenten eftersom att ingen i familjen har gjort det. Så nån ska väl bli den första och det är även därför som jag kämpar på med skolan.

Tillbaka!

Fortsätter att blogga här nu eftersom att jag redan är less på MB. Problem hur ofta som helst. Så därför återvänder jag till den sida jag inte haft problem med nån gång. 

Finns på metro!

Ny blogg! Nu så lägger jag ner den här bloggen.Min nya blogg!

Ny blogg!

Idag blir det lite städning som gäller då det inte krampar så mycket i magen, men får försöka ta det lugnt och inte stressa på. Vet fortfarande inte varför jag fick så j**la ont men men. Vaknade vid 13 idag inte ovanligt att jag kliver upp då. Gick och lade mig vid  4-5 igår fick nåt fnatt igår så skulle helt plötsligt börj städa lite här hemma, men det blev bara att jag vek tvätt och gjorde om i garderoberna.
Senare så blir det lite pluggande jag känner att jag har varit riktigt slö med det nu.
Funderar även på att gå ut på en promenad idag hoppas att det inte blir på rangliga ben som igår. Och nej det blir ingen fest för mig ikväll, ska bara sitta hemma och ta det lugnt jag festade förra fredagen och helgen innan de tror det var 4 ggr veckan innan så nu ska jag bara ta det lugnt. Vill ju att det ska se riktigt fint ut när älskling kommer hem. Men det brukar det ju oftast vara här hemma, vill ha det fint nu när jag inte bor hemma. För nu har jag inga föräldrar att störa med mitt rum.

På söndag då Sandra kommer hem så ska vi sätta oss ner och göra en blogg som ska ligga på metros sida. Men avslöjar inget nu så håll ögonen öppna efter en länk. ;)

4 dagar kvar nu innan älskling kommer hem, denna vecka går riktigt sakta asså!

Älskade Familj!

Tänk vad mycket man kan ha att prata om egentligen =) Bensinpris, Ullared och ja massa saker. Vi ska till Iran och köpa Bensin för 1,50 sen ska vi hem till Sverige och sälja det dyrt då ska vi bli rika hehe. Ne då men skulle vara mycket roligare om bensinen inte var så j**la dyr. Tänk alla Unga föräldrar som har bil, och kanske inte har sån god ekonomi eller studenter som måste ha bil för att det inte finns någon kollektiv trafik som går dom tiderna som man måste iväg på.

Pratade med sjukvårdsupplysningen för ett tag sen. Vilken jobbig kärring asså. Ska iaf kolla och sen iväg till mvc eller nån vårdcentral och sen se vad jag ska göra. Missar ju massa i skolan nu och jag som MÅSTE plugga upp 5 ämnen på 6 månader HJÄLP!!! Hon sa att det var för att jag kunde må dåligt, men det var evigheter sen jag mådde dåligt eller a kanske inte evigheter men det var ett bra tag sen. När jag flyttade till Kumla så löste sig allting. Jag skyller inte på mig själv längre för dom sakerna min mamma har gjort. Och min älskade sambo sa alltid att allting löser sig, och tack vare han så känner jag att tänker man positivt så kan man komma hur långt som helst i livet =) Tack älskling! 

Ska försöka ta körkort snart också, men det beror förstås på pengar. Ska börja med teori på data och sen ut och köra, vill ju ha 855an som jag tjatar på älskling om hihi. Aa eller en kombi iaf, tycker att kombi är mycket snyggare än vanlig.

Vill till Ullared nu och handla en massa prylar hem.
Ne nu ska jag försöka göra något hemma om smärtorna inte blir värre.

Tjingeling<3

God morgon!

Fick världens bästa uppvaknande i morse =) Älskling ringde vid halv 8 och trodde att klockan var runt 10 då dom är i Grekland nu, saknar han så otroligt mycket men han kommer ju hem snart.
Jag har sovit i drygt 20 timmar sen igår. Försökte städa i brorsans gamla lägenhet då det plötsligtt drog till i magen, vet inte varför men nu ligger jag hemma med en kraftig magvärk iställe för att vara på skolan. Hoppas att det går över tills imorn i alla fall så jag inte missar för mycket i skolan. Ska nog gå och hämta böcker så att jag kan plugga lite om jag orkar.
Veckan har gått riktigt sakta men det kan vara skönt ibland.

I förrgår så tvättade jag lite så nu har vi fräscha gardiner, ska snart sätta mig och kolla lite sidor med heminredning och annat skoj. Älskar såna sidor men det kan bli lite väl dyrt ibland.
Måste iväg och köpa krukor med, vaknade igår och såg att några krukor låg på golvet pga att fönstret har åkt upp.

Dagens film : Jumper

sorry!

Blev inte så lång dag i skolan ändå, åkte hem vid 11 efter min engelska lektion pga att jag mådde illa som bara fasiken.
Fick reda på att  polaren flyttar till Kumla ändå efter många om och men =) Härligt som bara den.
Får se om jag mår bättre imorn för i så fall så ska jag gå. Fattar ingenting asså tiden går så snabbt nu, hoppas inte att den går så snabbt för älsk eftersom att han är utomlands med familjen nu. Har fixat ny header nu, sen så kommer det bli lite mer förändringar i bloggen.

Kolla gärna min barndomskompis blogg Sandra´s blogg =)

Har tvättat idag sängkläder och gardiner, men blev så ledsen när jag tog ur gardinerna ur tvättmaskinen. Den har inte centrifugerat så dom var jätte blöta så dom hänger på tork nu jag som ville göra fint nu

Resan!

Skola idag igen då. Nu har älsk åkt till Grekland och ska vara där i en vecka.
Nu är det frukost som gäller sen skola och samtal i slutet av dagen.

My love

RSS 2.0